SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da zincirleme kaza: 6 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cip, hafif ticari araç ve elektrikli bisikletin karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2022 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2022 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Bursa'da zincirleme kaza: 6 yaralı

Kaza, Osmaniye Mahallesi Altay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziler Sokak’tan Altay Caddesi’ne doğru çıkan Rana Y. (24) yönetimindeki 16 KRA 54 plakalı cip, Fuat K. (35) yönetimindeki 16 Y 5277 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç ise yol kenarında seyir halinde olan İsa E. (22) yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Kazanın şiddetiyle araçların sürücüleri ile cipteki yolcular Tuğçe Nehir Ç. (11), Eylül Ç. (30) ve elektrikli bisikletin arkasında oturan yabancı uyruklu Allavi Elbasra (21) yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına yansıdı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.