SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Işık : Belediyecilik, çözüm üretmek için durmadan çalışmaktır

Gürsu Belediyesi’nce yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, Gürsu’nun ihtiyaç duyulan sokaklarında parke çalışmaları yapılmakta.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Başkan Işık : Belediyecilik, çözüm üretmek için durmadan çalışmaktır

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Belediyecilik oluşan ihtiyaçlara, hiç durmadan çözümler üretmek için çalışmayı gerektiriyor. İlçemizin her noktasında yaptığımız üstyapı çalışmalarımızda, uzun vadeli çözümler üreten hizmetleri gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Gürsu’muzu çağdaş kimliğiyle geliştirmek hedefiyle hayata geçirdiğimiz büyük projelerimizin yanında, belediyeciliğin asli görevleri olan altyapı ve üstyapı hizmetlerimizi en hızlı ve verimli şekilde sunarak, hemşehrilerimizin keyifle yaşadığı bir Gürsu oluşturmak için çabalıyoruz. Tüm hizmetlerimizi, insan yaşamını en öncelikli odak noktamız olarak belirleyerek hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda hemşehrilerimizin yaşamaktan mutlu oldukları bir şehir kimliği oluşturmak amacıyla Gürsu’muzun tüm cadde ve sokaklarını yaptığımız üstyapı çalışmalarıyla beziyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarla, ihtiyaç duyulan sokaklar, kilitli parke taşları döşenerek yenileniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.