SON DAKİKA
Hava Durumu

Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan'dan Başkan Özkan’a ziyaret

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, iki ilçe arasında karşılıklı yapılabilecek çalışmalar ve projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2022 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2022 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan'dan Başkan Özkan’a ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde Balıkesir’e bağlı Dursunbey ilçesinin Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarette, her iki başkan da fikir alışverişinde bulunarak, yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Özkan ve Bahçavan ayrıca, ilçeler arası yapılabilecek çalışmalar ve projelerin yanı sıra gündemle ilgili konuları da değerlendirdi.

Yatırımlar konuşuldu

Karacabey’de devam eden yatırımlar hakkında son gelişmeleri Bahçavan ile paylaşan Başkan Ali Özkan, “Güzellikler şehrimiz Karacabey’de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hem şehrimizi hem de ülkemizi daha da iyi noktalara taşıma gayesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlere, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Son derece verimli geçen görüşmenin ardından Başkan Ali Özkan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a Karacabey’in en önemli değerlerinden biri olan ve safkan yarış atlarının yetiştirildiği TİGEM’de çekilmiş tablo hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.