SON DAKİKA
Hava Durumu

Jasmine lezzetlerine, Gastronomi Festivali’nde büyük ilgi

Doğal ve taze lezzetler ile özel tasarım seçkin pastalar hazırlayan Jasmine Patisserie, Bursa Gastronomi Festivali’ne katıldı. Jasmine Patisserie’nin spesiyal lezzetleri, Bursalılardan büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2022 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2022 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Jasmine lezzetlerine,  Gastronomi Festivali’nde büyük ilgi

Bursa'ya butik pastacılıkta yeni bir boyut kazandıran Jasmine Patisserie, 23-25 Eylül tarihleri arasında Merinos Park’ta düzenlenen Bursa Gastronomi Festivali’ne katıldı. Şehrin gastronomi kültürünü ortaya çıkarmak amacıyla zengin bir içerikle hazırlanan festival; gurmeler, ünlü şefler, yemek yazarları ve Bursa lezzetleri ile ilgili yüzlerce markayı, lezzet tutkunlarıyla buluşturdu.

Birbirinden farklı gösterilere, dikkat çekici aktivitelere ve eğlenceli yarışmalara ev sahipliği yapan festivalde stant açan Jasmine Patisserie, Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler ile hazırladığı tatlarını beğeniye sundu. Yoğun ilgi gören stantta, çeşit çeşit pastalar, cheesecake’ler, kruvasanlar, şekerleme ve kurabiye gibi birçok lezzet ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

“EN MUTLU ANLARA EŞLİK EDİYORUZ”

Jasmine Patisserie kurucusu ve Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova, festivalde karşılaştıkları ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Yeşilova, “Tamamen doğal malzemelerden oluşan pastalarımız, usta şeflerimizin ellerinde adeta bir sanat eserine dönüşerek en mutlu anlara eşlik etmek üzere hazırlanıyor” dedi.

Sanatçı Buray, ünlü şefler Danilo Zanna, Hazer Amani, Arda Türkmen ve Şef Ömür Akkor gibi birçok ismin de yer aldığı festival; gastronomi alanından şef ve sosyal medya fenomenlerinin katılımıyla yapılan söyleşiler, sergiler, çocuklara yönelik etkinlikler ve konser ile sonbaharda şehre renk kattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.