SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor

Karacabey Belediyesi, ‘daha yaşanabilir bir kent’ hedefiyle araç filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yeni hizmete alınan araçlarla birlikte belediyenin araç filosu hem gençleşiyor hem de güçleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2022 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2022 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Karacabey Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor

Karacabey Belediyesi, ‘daha yaşanabilir bir kent’ hedefiyle araç filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor.

Yeni hizmete alınan araçlarla birlikte belediyenin araç filosu hem gençleşiyor hem de güçleniyor. Bu doğrultuda yeni bir araç daha Karacabey Belediyesi filosuna dahil edildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediyenin araç filosunda gerekli yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek hem yeni hem de modern araçlarla kente hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Karacabey’in her noktasına daha hızlı hizmet için

Bursa’nın ilçeleri arasında yüzölçümü olarak en büyük ilçelerden biri olduklarını ifade eden Başkan Ali Özkan, “Karacabey olarak, büyük ve işlevsel bir coğrafyaya sahip olduğumuz için kentimizin her noktasına aynı şekilde hizmet götürme sorumluluğundayız. Bunun için de araç filomuzun niteliği çok önemli. Belediyemiz temizlik işleri ve genel işlerinde kullanılmak üzere 1 aracı daha teslim aldık. Araç filomuzu genişletmeye ve gençleştirmeye devam ediyoruz. Daha hızlı, daha çalışkan Karacabey için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Yeni aracımız ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.