SON DAKİKA
Hava Durumu

İtalyan mafya liderinin evinde 'Baba' filminin posteri bulundu

İtalya'da 30 yıl sonra 16 Ocak günü yakalanan mafya lideri Matteo Messina Denaro'nun evinden ‘’Baba’’ filminin posteri çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İtalyan mafya liderinin evinde 'Baba' filminin posteri bulundu

İtalya'da yaklaşık 30 yıldır firarda olan ve 16 Ocak günü yakalanan mafya lideri Matteo Messina Denaro'nun son yıllarda kullandığı ev ve depolarda aramalar yapılırken kendisine yardımcı olanların sorgusu sürüyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, güvenlik güçleri yaptıkları aramalarla, Denaro'nun 30 yıl kaçmasını sağlayan yapı ve bir şekilde mafya örgütlenmesi içinde yönettiği operasyonlar üzerindeki sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Güvenlik güçleri, Denaro'nun yakalanmadan önce yaşadığı Campobello Di Mazzara kasabasında kullandığı 3 adreste arama yaptı.

İtalyan jandarmasının, ilk arama yaptığı yerin, Denaro'nun son dönemde ev olarak kullandığı yer olduğu belirtilirken burada kişisel günlüğüne, not defterine, katalogladığı bazı belgeler ile şifre olduğu düşünülen numaralara ve bazı telefon numaralarına ulaştığı kaydedildi.

Söz konusu notlarda, Denaro'nun kızı Lorenza Alagna ile görüşememesinden yakındığı ifade edildi.

İtalyan basınına göre, Denaro'nun evindeki aramalarda rastlanan en ilginç durum ise güvenlik güçlerinin evin salonunda yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı ünlü "Baba" filminin bir posterini bulması oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.