SON DAKİKA
Hava Durumu

Kraliçe Elizabeth'in Barbie bebekleri 3 saniyede tükendi

Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yılı için sınırlı sayıda üretilen Barbie bebekler 3 saniyede tükendi. Bebekler 94,99 sterline (yaklaşık 1800 TL) alıcı buldu. Tükenen bebeklerin karaborsaya düşerek fiyatı 20 bin liraya kadar çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Kraliçe Elizabeth'in Barbie bebekleri 3 saniyede tükendi

Barbie'nin Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yılına özel piyasaya sürdüğü sınırlı sayıdaki bebekler satışa çıktıktan üç saniye sonra tükendi.

Fiyatı 94,99 sterlin (yaklaşık 1800 TL) olarak belirlenen hatıra bebeği, şimdi ise online sitelerde karaborsada 1000 sterline (yaklaşık 20 bin TL) varan fiyatlarla satılıyor.

Geçtiğimiz nisan ayında tanıtılan Barbie bebeğin kutusunda da Buckingham Sarayı’ndan ilham alarak tasarlanan taht görüntüsü bulunuyor.

Barbie formundaki Majesteleri, pembe ve mavi kurdeleler taşıyan kuşaklı beyaz bir elbise giyiyor ve Kraliyet Ailesi Nişanları'ndan esinlenen minyatür madalyonlar takıyor.

Kraliçe bebeğin üzerinde taşıdığı pembe ve mavi kurdeleler üzerinde de Elizabeth’in babası Kral VI. George ve büyükbabası V. George’un portreleri yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.