SON DAKİKA
Hava Durumu

Meghan Markle kraliyet töreninde görmezden gelindi

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünün ardından önceki gün Windsor Kalesi’nde düzenlenen törende, kşmsenin görmediği ayrıntılar sosyal medyada yayınlanınca yankı buldu. Görüntülerde, bazı kraliyat hayranlarının Markle'ı görmezden gelmek için özel çaba harcaması dikkat çekti. Bu durum sosyal medyayı ikiye böldü.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2022 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2022 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Meghan Markle kraliyet töreninde görmezden gelindi

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için Windsor Kalesi’nde düzenlenen törene kraliyet ailesinden ayrılarak ABD’de hayatına devam eden Prens Harry ve Meghan Markle da katıldı.

Saray görevlerini bıraktıkları için artık kraliyet etkinliklerinde yer almayan çift, Mart 2020'den beri ilk defa Prens William ve Kate Middleton ile bir araya geldi.

Windsor Kalesi'nde toplanan kalabalık Kraliçe için çiçek bıraktı. Arabadan inerek kalabalığı karşılayan iki çift de tören gereği simsiyah giyindi. 

Markle da eşi Harry, William-Kate çifti gibi Windsor Kalesi'nin etrafında toplanan insanlarla bir araya gelerek onlarla konuştu.

Ancak görüntüler incelendiğinde Markle'a tepkili olan, onu görmezden gelen kraliyet hayranları dikkat çekti. 

Pek çok kişi ilgi göstermesine rağmen, 41 yaşındaki Markle'a bazı kraliyet hayranlarından tepki geldi. Kraliçe için düzenlenen tören için bekleyenlerden bazıları, Suits dizisi yıldızını selamlamak yerine yüzlerini çevirmeyi tercih etti.

Bazıları Markle'ın yüzüne bakmamak için elindeki telefona bakmaya devam etti. 

Sussex Düşesi, kendisine tepki gösterenlerden birinin koluna hafifçe dokundu.

Törendeki tuhaf etkileşimin ardından, birçok insan bu soğuk karşılaşmadan duydukları memnuniyeti ifade etmek için sosyal medyada paylaşım yaptı. 

Tepkili sosyal medya kullanıcıları, Markle'ın elinin sıkılmamasını doğru bulduklarını belirterek, "ABD'ye geri dön, senden nefret ediyoruz" şeklinde mesajlar paylaştı. 

Tepki gösterenlerin yanı sıra Markle'ı savunanlar da oldu. "Onun kraliyet ailesini reddeden siyah bir insan olarak algılanarak aşağılandığını" düşünenler de oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.