SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunanistan'da Türk İHA'sı paniği!

Yunan basını, Türk İHA'larının Ege'de gece uçuşlarını artırdığını öne sürdü. Yunan medyası o uçuşların, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerinin ardından gerçekleştiğine dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Yunanistan'da Türk İHA'sı paniği!

"Bir gece ansızın gelebiliriz." Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözleri sarfettikten sonra Atina'da başlayan endişe büyüyor. Türk İHA’larının gece uçuşu o endişeleri daha da artırdı.

Yunan gazeteleri, Türk İHA’larının geçen hafta, gece ve gece yarısından sonra 7 kez Ege’de, Onikiadalar bölgesindeki Ardıççık, Çerte ve Koçbaba üzerinde uçtuğunu öne sürdü.

“Türk İHA’larının gece ve gece yarısı uçuşları, Erdoğan’ın “Bir gece ansızın gelebiliriz” demesinden hemen sonra başladı. Yunan savunma bakanlığı ile genelkurmay başkanlığı, bu uçuşları mercek altına aldı” diye yazdı.

Gazete o haberinde ayrıca, “Ardıççık, Çerte ve Koçbaba silahlandırılmış değil. Türk İHA’ları bunların fotoğraflarını ve videolarını çekmek için gece ve gece yarısı uçuyor olabilir. Ancak bunu defalarca yapmalarına gerek yok ki” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.