SON DAKİKA
Hava Durumu

Erk Acarer: Sedat Peker vasiyetini hazırladı

Gazeteci Erk Acarer, Sedat Peker'in yakın çevresindeki kişilerle görüştüğünü ve Peker'in vasiyetini hazırladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2022 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2022 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Erk Acarer: Sedat Peker vasiyetini hazırladı

Gazete Duvar'ın haberine göre;

Gazeteci Erk Acarer, organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla aranan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan Sedat Peker'in, BAE'li yetkililer tarafından görüşmeye çağrıldığını söyledi.

Youtube hesabından yayınladığı videoda, Peker'in daha önce sosyal medyada paylaşım yapmaması konusunda BAE'li yetkililer tarafından uyarıldığını ve paylaşım yasağı getirildiğini hatırlatan Acarer, "Sedat Peker'in dün resmi bir ofise çağrılması yakınlarında endişe yaratmış. Görüşmede 'Beğeni bile yapmayacaksın. Çünkü bunu karşılığı ağır olur' deniliyor. Bu 'ağır'lıktan ne anlayabiliriz, iade dahil her türlü yaptırıma maruz kalması olabilir" dedi.

"Peker'le birebir iletişimin sağlanamadığını belirtelim" diyen Acarer, Peker'in yakın çevresinden bilgi aldığını belirterek şunları söyledi:

"Peker'in çok öfkeli olduğundan ve bir vasiyet hazırladığından söz ediliyor. Vasiyette şunu söylüyor: 'Bizim gibi insanlara ölüm gelebilir ve nereden geldiği belli olmaz. Buna hazırlıklıyım ve bunu da yadırgamam. Malvarlığım kalmadı, bu yüzden kimseye bir şey bırakamam'."

Sedat Peker'in seçimlere de değindiğini ifade eden Erk Acarer, Peker'in "Sandık namustur. AK Parti iktidarının seçime kadar sizi sokağa çekme oyununa prim vermeyin. Ancak oy işlemleri tamamlanıncaya kadar da eve dönmeyin ve bir hileye izin vermeyin. Sizi korkutmalarına, korku imparatorluğu üzerinden teslim almalarına müsaade etmeyin. Başıma bir şey gelmezse seçime 2 ay kala söz verdiğim gibi, bilgileri toplumla buluşturacağım" dediğini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.