SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski nişanlısını öldürüp yol kenarına atmıştı: Cezası belli oldu

Başkent'te tartıştığı eski nişanlısını tabancayla vurarak öldürdükten sonra cesedini TEM yolu kenarına atan şahsın yargılandığı davada karar çıktı. Sanığa, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Eski nişanlısını öldürüp yol kenarına atmıştı: Cezası belli oldu

Ankara'da Fatih Alşan (41), 4 Aralık 2020'de eski nişanlısı Yasemin Aydın'ı (41) konuşmak için otomobille Altındağ ilçesinden aldı. Alşan, tartışma sırasında araçtan inmek isteyen Aydın'ı tabancayla 3 el ateş ederek öldürdü. Alşan, Aydın'ın cesedini yaklaşık 300 kilometre aracıyla taşıdıktan sonra TEM Otoyolu Sakarya geçişinde yol kenarına attı. İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınan Alşan, Ankara'da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ
Sanık Alşan hakkında, "canavarca ve eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında taraf avukatları, sanık Alşan ve müştekiler hazır bulundu. Mahkeme başkanı, daha önce savunmasını yapan Alşan'a son sözlerini sorarak konuşması için söz verdi ancak sanık sessiz kaldı. Duruşmaya 10 dakika ara verildikten sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Fatih Alşan'a 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.