SON DAKİKA
Hava Durumu

İslam Memiş’ten EYT açıklaması: Belirsizlik devam ediyor

Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasasıyla ilgili bir açıklama yapan ekonomi yazarı İslam Memiş, “EYT, kesinlikle çıkacak ama burada bir yaş sınırlaması olacak mı, bu konuda belirsizlik halen devam ediyor.” dedi. Memiş, sosyal medyadaki tartışma ve öngörülerin ise geçerliliğinin olmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2022 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2022 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İslam Memiş’ten EYT açıklaması: Belirsizlik devam ediyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş, Fox Tv’deki Ekonomi Arası programında Aralık ayında açıklanacağı ifade edilen EYT’ye yönelik açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Evet, kesin gözüyle bakılıyor. Konunun muhatapları, Sayın Cumhurbaşkanı ve bakanlar; bu konuyla alakalı çalışmaların sonuna yaklaşıldığını ve Aralık ayında kesinlikle açıklayacaklarını belirtiyorlar.

‘BELİRSİZLİK HALEN DEVAM EDİYOR’

EYT, kesinlikle çıkacak ama burada bir yaş sınırlaması olacak mı, bu konuda belirsizlik halen devam ediyor. Kimleri kapsayacak, bununla ilgili sosyal medyada çok sayıda tartışma ve öngürüler de var, maalesef geçerliliği yok. Ama kesinlikle Aralık ayında bir EYT sonucu Türkiye’de olacaktır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.