SON DAKİKA
Hava Durumu

Selçuk Bayraktar'dan Ali Babacan'a gönderme

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın SİHA'lara ilişkin "Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın dokunacağız" sözlerine gönderme yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Selçuk Bayraktar'dan Ali Babacan'a gönderme

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'la ilgili sarf ettiği "Devletin tüm imkanları tek şirkete aktarılıyor. SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz" ifadeleri gündemdeki yerini koruyor.

Tartışma yaratan açıklamaya Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan yanıt geldi. Bayraktar, sosyal medya hesabından Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) Kızılelma'ya dokunan çocukların fotoğraflarını paylaşarak, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." notunu düştü.

Daha önce de Babacan'ın iddialarına yanıt veren Selçuk Bayraktar, "Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil. Buna izin vermedik, vermeyeceğiz! İdeal ve değerlerimizden asla taviz vermeden mücadelemizi sürdürecek; Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağız!" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.