SON DAKİKA
Hava Durumu

Selçuk Bayraktar: Kılıçdaroğlu’nun ziyareti bizi elbette mutlu eder

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, “Biz geçen yılda sayın Kılıçdaroğlu’nu davet etmiştik. 5’inci yılında sayın Kılıçdaroğlu burayı ziyaret etti. Biz bu ziyaretten elbette memnun oluruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Selçuk Bayraktar: Kılıçdaroğlu’nun ziyareti bizi elbette mutlu eder

Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, festivalin üçüncü gününde T3 Girişim Merkezi’nde gerçekleştirilen Girişim Gösteri Günü’ne katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Bayraktar, şöyle konuştu:

“Biz geçen yıl da sayın Kılıçdaroğlu’nu davet etmiştik. 5. yılında Sayın Kılıçdaroğlu burayı ziyaret etti. Biz bu ziyaretten elbette memnun oluruz. Ama şöyle bir problem de var ki, CHP’den Engin Altay, milli savunma sanayiini desteklerini açıkladı. Ardından şöyle bir ifade de kullandı; aynı zamanda hırsızlığa karşı olduklarını söyledi. Bunun tabi ancak lafını yapıyorlar. Biz ise bu konuya hayatımızı vakfetmişiz. Bütün hayatımızla, canımızla, kanımızla bu alanda çalışıyoruz. Şimdiye kadar hep mücadelemiz bu yönde oldu. Rahmetli babam da bu şekildeydi. Allah imkan ve ömür verdikçe biz Türkiye tam bağımsız ve müreffeh olana dek mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.