SON DAKİKA
Hava Durumu

Tarkan İzmir konserinin gelirini üç kuruma bağışladı

Darüşşafaka, Tarkan’ın İzmir konseri gelirinden bağış aldığını açıkladı. Gazeteci İsmail Küçükkaya sanatçının Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na da bağışta bulunacağını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2022 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2022 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Tarkan İzmir konserinin gelirini üç kuruma bağışladı

Sanatçı Tarkan, İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında 9 Eylül’de Gündoğdu Meydanı’nda yüz binlerce kişiye konser vermişti.

Konserin ardından Tarkan’ın aldığı ücret hakkında ortaya çeşitli iddialar atılırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın cebine bir kuruş girmeyeceğini, kaşe ücreti olarak alacağı ücreti hayır işlerine harcayacağını açıklamıştı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tarkan’ın konser geliriyle üç ayrı kuruma bağışta bulunacağını aktardı: “Tarkan konser için anlaştığı parayı Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve Darüşşafaka’ya bağışlayacak.”

Yeni sanat atölyeleri açılacak

Darüşşafaka Eğitim Kurumları da sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Tarkan’ın İzmir konseri gelirini bağışladığını duyurdu.

Açıklamada, "Kültür ve Yaşam Merkezi"nin açılmasına ve 1000’e yakın Darüşşafakalı öğrencinin sanatla iç içe yetişmesine destek olan Megastar, yaptığı bağışla öğrencilerimiz için yeni enstrümanların alınması

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.