SON DAKİKA
Hava Durumu

Vedat Milor'dan yeni anket: Muhalefet adayı kim olmalı?

Vedat Milor, "Sizce başkan adayı nasıl seçilmeli?" diye sorduğu anketi silerek "Yanlış anlaşıldı, tekrar paylaşırım" açıklamasını yaptı. Milor, sonrasında "Seçimde muhalefet kanadından hangi adayı görmek isterdiniz?" sorusuyla yeni anketini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2022 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2022 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Vedat Milor'dan yeni anket: Muhalefet adayı kim olmalı?

Twitter hesabını aktif kullanan ve yaptığı anketlerle gündeme gelen gastronomi yazarı Vedat Milor, Twitter hesabından "Sizce başkan adayı nasıl seçilmeli?" sorusunu sorduğu bir anket yaptı. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı ankette "Önemli bir memleket meselesi. Bence herkesin fikir beyan edebileceği bir konu" dedi.

Daha sonra paylaşımı silen Milor, yaptığı açıklamada, "Anket sorusuna gelen yanıtlardan sorunun yanlış anlaşıldığını düşündüğüm için sildim. Anket sorularını en anlaşılır biçimde kaleme almak zor. Biraz daha düşünüp belki tekrar paylaşırım" ifadelerini kullandı.

Milor, "Seçimde muhalefet kanadından hangi adayı görmek isterdiniz?" sorusuyla yeni anketini paylaşarak seçenekler arasında, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Meral Akşener'e yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.