SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Topaloğlu’ndan Demet Akalın’a: Şuursuz ve saygısız

Demet Akalın’ın Aleyna Tilki’ye gönderme yaptığı sosyal medya paylaşımında adı geçen Mustafa Topaloğlu konuştu. Topaloğlu Akalın’a, Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya, sen beni ağzına alacak kadar gerçek sanatçı mısın?” diyerek seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2022 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mustafa Topaloğlu’ndan Demet Akalın’a: Şuursuz ve saygısız

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamasında Demet Akalın’ın ‘Kulüp’ şarkısının çalması ve bu görünleri FİFA’nın paylaşmasının ardından başlayan polemik sürüyor.

Akalın’ın Tilki’ye “Tek rakibin Mustafa Topaloğlu ‘Uzay starlığı’… Sakin ol şampiyon! FIFA’ya söyleriz seni de paylaşır” sözlerine Topaloğlu cephesinden açıklama geldi.

Topaloğlu, “Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya, sen beni ağzına alacak kadar gerçek sanatçı mısın?” dedi.

Posta’da Alev Gürsoy Cimin’in haberine göre; Topaloğlu sözlerini şöye sürdürdü: “Nerede yaşadığını bilmeyen aptal. Evet ben ‘Uzaylı’yım. Sen de benim içimdesin gerizekalı! Aklı sıra beni aşağılamaya çalışıyor, boş konuşuyor”

Tilki de yaşananların ardından yayınladığı son mesajda, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa,yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine,onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim” sözlerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.