SON DAKİKA
Hava Durumu

Shakira-Piqué savaşında cadı krizi

Shakira ile eski sevgilisi Gerard Piqué arasında ayrılık sonrası sular durulmuyor. Shakira, eski kayınvalidesinin evine bakan balkonuna büyük bir cadı figürü koymasıyla gündemde.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Shakira-Piqué savaşında cadı krizi

Aldatıldığını öğrenince futbolcu sevgilisi Gerard Piqué'yle 11 yıllık ilişkisini geçen yıl bitiren Shakira, bir süredir şarkılı göndermeleriyle gündemde. 

Ayrıldıktan sonra Piqué'nin annesi ile yan yana evlerde yaşamaya devam eden Shakira, şarkısında "Beni kayınvalidemle komşu olarak, kapımda basın yığınıyla ve hükümetle borç içinde bıraktın / Beni incittiğini sandın ama beni daha güçlü biri yaptın" ifadelerini kullanmıştı.

Shakira-Piqué savaşında cadı krizi - 2

BALKONA CADI KOYDU

İspanyol gazeteci Marc Leirado Millan, Twitter'da yaptığı paylaşımlarda Shakira'nın, Piqué'nin annesinin evine bakan balkonuna bir cadı yerleştirdiğini öğrendiğini söyledi.

Bu bilgiyi Shakira'nın bir hayranından duyduğunu belirten Millan, bunu doğrulamak için İspanya'nın Barcelona şehrindeki evin önüne gittiğini ifade etti. Gazeteci, attığı bir tweet'te "Balkonda gerçekten de beyaz sakallı, gerçek boyutlarda siyah bir cadı vardı" dedi.

HAYRANLARI CADININ VİDEOSUNU ÇEKTİ

Gelişmeleri takip eden gazeteci, "İşin en komik yanı, cadının iki ev arasında bir oyun haline gelmiş olması. Piqué'nin annesi kızınca kaldırılıyormuş, Shakira'nın emriyle geri konuyormuş" dedi.

Olayın duyulmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Shakira'nın evinin önüne gidip cadıyı görmeye çalıştı.

Video kaydı alan birisi, Shakira'nın evinde yüksek sesle Piqué'yi iğnelediği şarkının çalındığı anları paylaştı.

Shakira-Piqué savaşında cadı krizi - 4

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.