SON DAKİKA
Hava Durumu

Survivor 2023 yeni sezona başladı! İlk eleme belli oldu

Survivor 2023 yeni sezona başladı. Ünlüler ve Gönüllüler olarak mücadeleye başlayan yarışmacılar arasında fenomenler de yer aldı. Yarışmacılar hem baraka ödülü hem de dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Survivor'un ilk ada konseyinde en çok ismi yazılan yarışmacı, "Oyundan önce çok heyecanlandım, kendimi o yüzden gösteremedim" açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Survivor 2023 yeni sezona başladı! İlk eleme belli oldu

Merakla beklenen Survivor yeni sezonu başladı. İlk olarak 6 fenomenin, Acun Ilıcalı tarafından hangi takıma gideceği açıklandı. Böylece iki takımın son hali netleşti. İki takım belli olduktan sonra yarışmacılar baraka ödülü için mücadele etti.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU

Baraka ve Survivor kiti mavi takıma gitti. Ödül ve dokunulmazlık oyunları puzzle ile başladı. 2023 Survivor'da ilk kez uygulanan akıl oyunları yarışmanın birinci gününde parkurda görüldü. Survivor 2023'ün ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

ELEME OLACAK

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada salı akşamı bir eleme olacağını duyurdu. Ünlüler bir aday çıkarmak zorunda kaldı. Ilıcalı yeni sezonla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 Öncelikle biliyorsunuz akıl oyunları dedik Survivor'da bu sene. Yedeklerimiz var, yedek konusunda normalden biraz daha fazla yedek gelecek. Yarın dokunulmazlıktan sonra toplamda 4 aday ortaya çıkacak. 

İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor yeni sezonun ilk eleme adayı Seçkin Piriler oldu.

"NE OLUP BİTTİĞİNİN FARKINDA DEĞİLSİN"

Batış Telli," İlk ada konseyi ada şartları ve performans olarak değerlendiriyorum o yüzden seni yazdım" ifadelerini kullandı.

Halil İbrahim Göker, "Bence sen de ne olup bittiğinin farkında değilsin" diyerek eleme adayını yazdı.

Ümit Erdim, "Oyuna ve ortama yakın vadede konsantre olabileceğini düşünmüyorum uzun vadede problem olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Cansu, "Gitmeyeceğini biliyorum o yüzden seni yazıyorum (Berdan), Seçkin yazsaydım vicdanım rahat etmeyecekti" diyerek oy kullandı.

"KENDİMİ GÖSTEREMEDİM"

Seçkin Piriler yaptığı açıklamada, "Oyundan önce çok heyecanlandım, kendimi o yüzden gösteremedim. Zayıf halka olarak şu an adım oraya yazıldı. Bu bir takım oyunu. Birini yazmak zorundalardı. Adımı gördükçe kalbim çok hızlı atmaya başladı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.