SON DAKİKA
Hava Durumu

Tom Cruise Tom Gun: Maverick set çalışanlarına yasak getirdi

Amerikalı efsane oyuncu Tom Cruise, söylentilere göre başrolünde yer aldığı Top Gun: Maverick filminin setindeki çalışanlara bazı yasaklar getirdi. Oyuncunun, ‘parti yapmayı minimumda tutun’ dediği iddia edilenler arasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Tom Cruise Tom Gun: Maverick set çalışanlarına yasak getirdi

Hollywood aksiyon filmlerinin sevilen ismi Tom Cruise’un, vizyona girmeye hazırlanan Top Gun: Maverick filminin set çalışanlarına bazı yasaklar getirdiği ileri sürüldü.

ALKOL VE PARTİ YASAĞI

Filmin çekiminde görev alan set çalışanları Cruise’un sette alkol içmeyi ve parti yapmayı yasakladığını dile getirdi.

NORMALDE İZİN VERİLİYOR

‘Parti ve eğlenceyi minimumda tutmaları’ söylenen set ekibi, normal bir film setinde çekimlere ara verildiğinde herkesin rahatlıkla eğlendiğini ve alkol tüketebildiğini belirtti.

Hatta filmin başrol oyuncularından Miles Teller “Bazı günler çekimler çok zordu, birkaç içki iyi olurdu” diyerek söylentileri bir anlamda doğrulamış oldu.

YASAK İŞE YARADI MI?

Dailymail’in haberine göre 59 yaşındaki oyuncunun, sete getirdiği yasaklar filmin başarısının artmasına ve eleştirmenlerden tam not almasına sebep oldu.

BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Yaklaşık 2 yıl önce, Cruise’un Görevimiz Tehlike 7 filminin setinde de set çalışanlarına küfür ederek azarladığı ortaya çıkmıştı. Oyuncu, corona virüs tedbirlerini yeterince ciddiye almayan set ekibine bağırmış ve ses kayıtları internete sızdırılmıştı.

"HERKESİN GÜVENDE OLMASINI İSTEDİ"

Bir prodüksiyon çalışanı, “Yıllardır Görevimiz Tehlike setinde çalışanlar hiç Tom’un sesini yükselttiğini görmemiştir. Genelde sadece filmi çekmeye odaklanır. Bu film çok farklı. Herkesin güvende olduğundan emin olarak çekmek zorunda” diye konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.