SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti’ye geçen Çelebi: Haklı çıkmazsam siyaseti bırakırım!

Önce CHP sonra da Memleket Partisi’nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti’ye katıldığını duyurdu. Çelebi, AKP’ye katılmasının ardından gelen tepkilere ilişkin olarak, “Söylediklerimde, hassasiyetlerimde haklı çıkmazsam, bunu teyit etmezseniz siz istediğiniz an siyaseti bırakmayı söz veriyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
AK Parti’ye geçen Çelebi: Haklı çıkmazsam siyaseti bırakırım!

CHP’den İzmir milletvekili seçilmesinin ardından Memleket Partisi’ne katılan ve geçtiğimiz yıl oradan da istifa eden Mehmet Ali Çelebi AK Parti’ye katıldığını duyurdu. Çelebi, “Yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti’de devam edeceğim” dedi.

Çelebi’nin AK Parti’ye katıldığını duyurması sosyal medyada da gündem oldu. Aralarında CHP’li siyasetçilerin de bulunduğu çok sayıda kişi, Çelebi’nin yoluna Cumhur İttifakı’nda devam edecek olmasına tepki gösterdi.

Mehmet Ali Çelebi ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine gelen tepkilere yanıt verdi. Çelebi, şu ifadeleri kullandı:

“FETÖ kumpaslarında kader arkadaşlığı yaptığım komutanlarıma, kardeşlerime, sevdiklerini kaybetmiş ailelerimize sesleniyorum:

Başımın tacısınız. Söylediklerimde, hassasiyetlerimde haklı çıkmazsam, bunu teyit etmezseniz siz istediğiniz an siyaseti bırakmayı söz veriyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.