SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Deneyim Spor Satranç Takımı Birinci Lig'de

Bursa Deneyim Spor Satranç Takımı Türkiye Satranç İkinci Ligde üçüncü olarak Türkiye Satranç Birinci Ligine katılma hakkı kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2022 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Bursa Deneyim Spor Satranç Takımı Birinci Lig'de

Bursa Deneyim Spor Satranç Takımı Türkiye Satranç İkinci Ligde üçüncü olarak Türkiye Satranç Birinci Ligine katılma hakkı kazandı.

2021-2022 Türkiye Satranç İkinci Ligi'nde mücadele eden Bursa Deneyim Spor Satranç Takımı Konya'da düzenlenen final maçları sonucunda Türkiye Satranç Birinci Ligi'ne çıkma başarısı gösterdi. 9 tur boyunca heyecanlı ve zorlu maçlar sonucunda 8.5 puan toplayan Bursa Deneyim Satranç Takımının Birinci masa oyuncusu GM Vugar Rasulov, birinci masalar ‘BİRİNCİSİ’ oldu. Turnuvanın bitmesinin ardından Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde ödül töreni gerçekleşti.

LİGLERİMİZİN GÜCÜ GİDEREK ARTIYOR 

Ödül töreninde konuşma yapan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay liglere katılım gösteren tüm takımlarımızı tebrik ederek şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Satranç Birinci Ligi ve İkinci Ligi ilk günden son güne kadar çekişmeli ve zorlu maçlara sahne oldu. Heyecan hep yüksekti. Mücadele etmek, şampiyon olmak kupa madalya kazanmak kadar da önemlidir. Takımlarımız son ana kadar mücadelelerini sürdürdüler. Liglerimizde takımlar her yıl daha da güçlenerek yer alıyor, her yıl mücadele daha da zevkli bir hale geliyor. Şampiyon olan ve bir üst lige çıkan takımlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.