SON DAKİKA
Hava Durumu

Meksika ile Polonya yenişemedi

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası C Grubu’nda yer alan Meksika ile Polonya ilk hafta maçında karşı karşıya geldi. Polonya, Lewandowski ile bir penaltıdan yararlanamazken, mücadele golsüz sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Meksika ile Polonya yenişemedi

2022 Dünya Kupası C Grubu'nda Suudi Arabistan'ın Arjantin'i 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza atarken; gruptaki diğer maçta Meksika ile Polonya karşı karşıya geldi.

Meksika kalecisi Ochoa, Polonya'nın gol silahı Robert Lewandowski'nin 58. dakikada kullandığı penaltıda gol izni vermedi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmadı ve Meksika-Polonya maçı 0-0 sona erdi.

Maçtan dakikalar
26. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Herrera son çizgiden yaptığı ortaya arka direkte Vega’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden dışarı gitti.

45. dakikada Lozano’nun ceza sahasına taşıdığı top Sanchez’in önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı etkili vuruşta kaleci Szczesny topu kornere çeldi.

56. dakikada Lewandowski’nin Moreno tarafından ceza sahası içinde çekilmesi sonrası hakem Beath, VAR uyarısı ile birlikte pozisyonu izleyerek penaltı noktasını gösterdi.

58. dakikada beyaz noktada topun başına geçen Lewandowski’nin vuruşunda kaleci Ochoa soluna uzanarak meşin yuvarlağı oyun alanına çeldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.