SON DAKİKA
Hava Durumu

NOSAB firmaları 13. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nda bir arada

NOSAB ve NİLSİAD’ın düzenlediği 13. Geleneksel Halı Saha Turnuvası, sanayicilerin ve firma temsilcilerinin katıldığı açılış töreniyle başladı. Açılışa NİLSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Abidin İzmirli, Hüseyin Zümbülova, NOSAB Yönetim Kurulu Üyesi H. Burak Aras, NOSAB Bölge Müdürü Mehmet Koçer, NOSAB’da faaliyet gösteren fabrikalardaki çalışanlar ve aileleri ile çok sayıda futbolsever katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
NOSAB firmaları 13. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nda bir arada

Turnuva açış konuşmasını yapan NOSAB Bölge Müdürü Mehmet Koçer, önceliklerinin çalışanların sağlığını korumak olduğunu, futbol turnuvasının centilmenlik içinde tatlı rekabetlere sahne olması dileklerini iletti. Mehmet Koçer sözlerinin devamında, “Yoğun bir iş temposunda üretmeye ülkemizin ekonomisine katkı yapmayı sürdürüyoruz. İş yaşamının bazı zamanlarda verdiği zorluklardan dolayı yaşadığımız stresten uzaklaşacak etkinliklere herkesin ihtiyacı var. NOSAB’ın sosyal faaliyetlerinden bir tanesi olan futbol turnuvasının açılışının yapmanın heyecanını paylaşıyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

Pandemi sebebiyle 2020 yılından bu yana ara verilen, turnuva 2 yıl aradan sonra bu yıl ilk defa düzenleniyor. Turnuva ile OSB’deki firmalar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine de katkı sağlanıyor. Bursa OSB Ali Osman Sönmez Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve NOSAB ile Ekin Pano takımlarının maçıyla başlayan turnuvada 23 takım 4 grupta mücadele edecek. Kasım ayına kadar sürecek olan turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupaları verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.