SON DAKİKA
Hava Durumu

Google emoji yelpazesini genişletiyor

Akıllı telefonların vazgeçilmez özelliklerinden biri olan emojileri kullanmayı seviyorsanız, sizleri sevindirecek bir haberimiz var.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2022 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2022 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Google emoji yelpazesini genişletiyor

Google Android kullanıcıları için emoji yelpazesini genişletiyor. Akıllı telefonların gelişmeye başlamasıyla birlikte hayatımıza giren emojileri hangimiz kullanmıyoruz ki? Her ne kadar halen bilgisayar üzerinden yapılan yazışmalarda, birçok insan uğraşmamak adına gülücük olarak “:D” veya “=)” gibi karakterleri kullanıyor olsa da, söz konusu cihazlar akıllı telefonlar olduğunda, gülücüğün bini bir para diyebiliriz.

Her geçen gün artan emojiler sayesinde çok daha keyifli ve duygu durumu belirten konuşmalar yapılabiliyorken, aslında emojilerin sadece sohbetlerde kullanıldığını söylemek de hatalı bir varsayım olacaktır. Bakıldığında sosyal medyada yaptığımız paylaşımlardan, hazırladığımız sunumlara kadar hayatımızın hemen her noktasına giren bu ifadeler, sürekli olarak güncellemesi sayesinde güncelliğini de hiç kaybetmiyor.

İşte Google tarafından tanıtılan ve Android kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan yeni emojiler de, akıllı telefon kullanıcıları tarafından fazlasıyla beğenilecektir. Unicode 15.0 güncellemesi sayesinde 21 yeni ifadeye kavuşacak olan Android kullanıcıları, bundan sonra düşüncelerini ifade ederken bu yeni 21 ifadeden istediklerini tercih edebilecekler.

Güncelleme paketi içerisinde yer alan ifadelere baktığımız zaman, özellikle çifte atan eşek, kaz, denizanası, bezelye, kuş emojileri fazlasıyla talep görecek gibi görünüyor. Öte yandan her güncellemenin vazgeçilmezlerinden biri olan yeni renkli kalp tasarımlarının da bu pakette yerini aldığını belirtelim. Bakalım Android kullanıcıları bu ifadeler içerisinde en çok hangisini tercih edecek?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.