SON DAKİKA
Hava Durumu

Altın Küre Ödülleri TV'ye geri dönüyor

Geçtiğimiz yıl jüri üyelerinin hiçbirinin siyahi olmaması nedeniyle eleştirilen ve televizyonda yayınlamayan Altın Küre Ödülleri, bu yıl NBC’de yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2022 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2022 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Altın Küre Ödülleri TV'ye geri dönüyor

Oscar’ın habercisi Altın Küre Ödülleri'nin gelecek yılki adresi belli oldu. Geçtiğimiz yıl ödüllerde ve seçiciler kurulunda ırksal çeşitlilik eksikliği nedeniyle eleştirilen ve televizyonda yayınlanmayan ödül töreni Hollywood Reporter'ın haberine göre gelecek yıl NBC’de yayınlanacak.

TELEVİZYONDA YAYINLANMADI

Altın Küre Ödülleri’ni organize eden Hollywood Yabancı Basın Derneği’nin (HFPA) üyeleri arasında 20 yıldır siyahi üye olmaması gerekçesiyle ödül töreni geçtiğimiz yıl televizyonda yayınlanmamıştı. Tepkilere rağmen, ödül töreni canlı olarak yayınlanmasa da ödüller sahiplerini buldu.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKİLER

Ünlü yıldız Scarlett Johansson, ödül törenini organize eden Basın Derneği'ni eleştirirken Tom Cruise, Born on the Fourth of July, Jerry Maguire ve Magnolia filmleriyle kazandığı üç Altın Küre ödülünü iade etmişti.

HPFA’DAN REFORM KARARI 

HFPA tepkilere karşılık olarak “Değişiklikleri olabildiğince hızlı ve düşünceli bir şekilde uygulamak, kuruluşumuz için en önemli öncelik olmaya devam ediyor” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.