SON DAKİKA
Hava Durumu

Leonardo DiCaprio Timothée Chalamet'ye kariyer tavsiyesi verdi

Dune, Call Me By Your Name ve Ladybird gibi yapımlarla şu sıralar Hollywood’un en çok aranan isimlerden biri olan ABD'li oyuncu Timothee Chalamet, Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio’dan aldığı tavsiyeleri paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2022 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2022 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Leonardo DiCaprio Timothée Chalamet'ye kariyer tavsiyesi verdi

Bu yıl 79.su düzenlenen Venedik Film Festivali'nde gösterilen Bones and All filmiyle şu sıralar gündemde olan Timothee Chalamet İngiliz Vogue dergisine kapak oldu.

Vogue tarihinin ilk erkek kapağı olan Chalamet, Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio’dan aldığı öğütleri paylaştı.

"AĞIR UYUŞTURUCULAR YOK"

26 yaşındaki oyuncu, DiCaprio’nun kendisine verdiği kariyer tavsiyesini şöyle açıkladı: Ağır uyuşturucular ve süper kahraman filmleri yok.

İkili, geçtiğimiz aralık ayında dijial platformda yayınlanan Adam McKay imzalı kara komedi filmi Don’t Look Up’ta başrolleri paylaşmıştı.

ROLLERİ KONUSUNDA SEÇİCİ

Titanik ile dünyanın en popüler oyuncularından biri haline gelen Leonardo DiCaprio, yer aldığı yapımlar konusunda oldukça seçici davranıyor. Aynı yönetmenlerle sık sık bir araya gelen oyuncu, daha önce hiçbir süper kahraman filminde rol almadı.

DEPP'İN ROLÜNÜ YENİDEN CANLANDIRACAK

Oyuncunun merakla beklenen projeleri arasında Wonka isimli müzikal yer alıyor. Filmde Willy Wonka'yı canlandıran oyuncunun, daha önce Johnny Depp ile özdeşleşen bu karakteri nasıl canlandıracağı merak konusu oldu.

DUNE 2 YOLDA

Oyuncunun merakla beklenen bir diğer projesi ise yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmlerle tanınan Denis Villeneuve’ün yaptığı Dune 2. Florence Pugh, Christopher Walken ve Austin Butler gibi isimlerin kadroya dahil olduğu filmin çekimleri başladı.

Serinin ilk filmi Dune: Çöl Gezegeni, pandemi döneminde büyük bir gişe başarısı yakaladı. Film, gişede 400 milyon dolar hasılata ulaşırken 6 dalda Oscar adayı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.