SON DAKİKA
Hava Durumu

Farah Zeynep Abdullah’tan Umut Evirgen açıklaması

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen, son olarak Alina Boz’u yakın takibe almıştı. Bu durumdan rahatsız olan Alina Boz, Evirgen’i takipten çıkmıştı. Evirgen’in daha sonra Farah Zeynep Abdullah ile buluştuğu konuşulmuştu. İkili gündeme gelince takipleşmeyi bırakmıştı. Abdullah ve Evirgen, önceki gece Emirgan’da eğlendi, daha sonra işletmecinin evine geçti.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2022 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2022 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Farah Zeynep Abdullah’tan Umut Evirgen açıklaması

Ünlü işletmeci Umut Evirgen, Melisa Şenolsun, Tuba Büyüküstün ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Umut Evirgen’le aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya, konuyla ilgili; “Uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz, sadece arkadaşız” demekle yetinmiş ve ardından ünlü işletmeci ile sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Yaz başı Yunanistan’ın Kiklad Adaları’ndaki Naousa bölgesinde tatil yapan Sarıkaya ile Evirgen’in bir mekanda eğlendikleri anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Serenay Sarıkaya, elinde tefle Yunan müzikleri eşliğinde çıplak ayakla dans etmişti. Umut Evirgen ise oturduğu yerden sevgilisini hayranlıkla izlemişti.

Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ve sosyal medya üzerinden de paylaşım yapmayan ünlü çiftten kötü haber geldi. Tv8’de yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programının haberine göre; güzel oyuncu, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’le yollarını ayırdı. Serenay Sarıkaya’nın, ayrılıkla ilgili yakın çevresine; “Yorulduk, yürütemedik” dediği öğrenildi. Bu yorumlar, Alina Boz’u rahatsız etti. Uzun süredir Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Alina Boz, kısa süre önce takibe aldığı Evirgen’i takip etmeyi bıraktı. Evirgen’i takip etmeyi bırakan Boz, yanlış anlaşılmaların önüne geçti.

Evrigen’in, Farah Zeynep Abdullah ile bilinen bir mekânda görüştüğü gündemdeydi. Bu haberle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen ne olduysa akşamında birbirini takipten çıktı. İkili önceki gece Evirgen’in Emirgan’daki mekanında sabah saatlerine kadar eğlendi. Farah Zeynep Abdullah’ı mekandan arkadaşının aracı ile kendi evine gönderen işletmeci, kendi aracı ile arkadan gitti. Umut Evirgen’in arkadaşı, oyuncuyu Evirgen’in evine götürerek gazetecileri fark edince ileri doğru sürmeye devam etti. Ardından eve giren Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen çifti “Yakın arkadaşız!” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.