SON DAKİKA
Hava Durumu

Prens Harry eltiler savaşını yazdı

Prens Harry'nin anı kitabı Spare'den çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Harry, karısı Meghan Markle ile ağabeyi Prens William'ın eşi Prenses Kate Middleton arasında, düğünlerinden birkaç gün önce yaşanan mesaj krizini kaleme aldı. Harry, olayı "Eve geldim ve Meg’i yerde buldum. Hıçkırarak ağlıyordu” diye anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Prens Harry eltiler savaşını yazdı

Prens Harry, ses getiren anı kitabı Spare’de, düğün zamanı eşi Meghan Markle ile ağabeyi Prens William’ın eşi Kate Middleton arasında geçen mesajlaşmayı ifşa etti. Harry, düğüne birkaç gün kala Prenses Kate’in, kızı Prenses Charlotte’ın giyeceği elbise ile ilgili şikayetini Markle’a yazdığını açıkladı.

Harry kitabında şunları yazdı:

“Meg, Kate'ten bir mesaj almış. Görünüşe göre nedimelerin elbiselerinde bir sorun varmış. Değiştirmeye ihtiyaçları vardı. Elbiseler Fransız modasına uygundu, ölçülere göre elle dikildi. Bu yüzden değiştirmeye ihtiyaç duymaları büyük bir şok olmadı. Meg, Kate'e hemen yanıt vermedi. Evet, düğünle ilgili sayısız mesaj vardı ama çoğunlukla babasıyla ilgili kaosla uğraşıyordu. Ertesi sabah Kate'e terzimizin sarayda beklediğini mesaj attı. Onun adı Ajay'dı.”

Prens Harry eltiler savaşını yazdı: Karım yerde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu - 2

"CHARLOTTE'IN ELBİSESİ İÇİN MESAJ ATTI"

Harry, Kate Middleton’ın Meghan Markle’a, “Charlotte'un elbisesi çok büyük, çok uzun, çok bol. Evde denediğinde ağladı” dediğini, Markle’ın da yanıt olarak, “Tamam, sana terzinin sabah sekizden beri burada beklediğini söyledim. Kensington Sarayı’nda. Diğer annelerin yaptığı gibi Charlotte'u değiştirmeye götürebilir misin?” ifadesini kullandığını ekledi.

Harry’nin kitabında yazdığına göre Kate Middleton’ın yanıtı, “Hayır, tüm elbiselerin yeniden yapılması gerekiyor” şeklinde oldu.

Prens Harry eltiler savaşını yazdı: Karım yerde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu - 3

DÜĞÜNDEN DÖRT GÜN ÖNCE ELTİ KRİZİ

Harry, olayı şu ifadelerle anlattı:

“Meg, Kate'in şu anda babasıyla ilgili neler olup bittiğinin farkında olup olmadığını sordu. Kate çok iyi bildiğini ama elbiselerin önemli olduğunu söyledi. Ve düğün dört gün sonraydı.”

Kate Middleton’ın yazdığına, Markle’ın, “Evet biliyorum” diye cevap yazdığını söyleyen Harry, kitabında şu ifadelere yer verdi:

“Kate'in Meg'in düğününü planlama şekliyle ilgili başka sorunları vardı. Geline eşlik edecek erkek çocuklar için bir parti falan var mı? Çocuklar mı? Düğündeki çocukların yarısı Kuzey Amerikalı. Daha gelmediler bile.”

Prens Harry eltiler savaşını yazdı: Karım yerde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu - 4

Harry, karısı Meghan’ın Prenses Kate’e, “Başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Elbise uymuyorsa lütfen Charlotte'u Ajay'e götürün. Bütün gün bekledi” diye yazınca, Kate Middleton’ın sadece “Olur” diye yanıt verdiğini belirtti.

Prens Harry eltiler savaşını yazdı: Karım yerde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu - 5

"KARIMI YERDE BULDUM"

Kitabında, “Kısa süre sonra eve geldim ve Meg’i yerde buldum. Hıçkırarak ağlıyordu” diyen Harry, şöyle yazdı:

“Onu çok üzgün görünce korktum ama bir felaket olduğunu düşünmedim. Geçen haftanın, son ayın, son günün stresinden sonra tabii ki duygular tavan yapıyordu. Dayanılmazdı ama geçiciydi. Kate'in niyeti kötü değildi, dedim ona.”

Prens Harry eltiler savaşını yazdı: Karım yerde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu - 6

"ÖZÜR DİLEDİ"

Olay sonrası ertesi sabah Prenses Kate’in elinde çiçek ve özür mesajı yazan kartla geldiğini söyleyen Harry, “Kendime bu olayın basit bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledim” diye yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.