SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgür Özel: “Büyük emekli mitingi yapacağız”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında, “Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse, biz emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Özel: “Büyük emekli mitingi yapacağız”

NOW TV’de 'İlker Karagöz ile Çalar Saat' programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, büyük emekli mitingi yapacaklarını duyurdu. Özel, “Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Ama bizim mitinglerimiz barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse, biz emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu. Özel, düzenleyecekleri mitingin hangi tarihte olacağının önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmeye de değinen Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı, randevuyu Çankaya’ya verirse çok şık olur. Meclis olabilir. AK Parti Genel Merkezi de olabilir. Beştepe’de randevu verilirse de Beştepe’ye giderim. İçerik, yer tartışmasından önemli. Bir inat uğruna beklentileri heba edemem” dedi. CHP’nin bir kişinin karar verdiği bir yapı olmadığına söyleyen Genel Başkan, “Meclis’te muhalefetimizi yapıyoruz. Gerektiğinde müzakere edeceğiz” diye konuştu.   

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.