SON DAKİKA
Hava Durumu

Oğlak burcu dolunayı...

Yazının Giriş Tarihi: 22.06.2024 15:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 15:33

Bugün (22 Haziran) Oğlak burcunda dolunay bizleri bekliyor.

Brady, dolunaylar için der ki:

"Hayat yolunda parlayan spot ışıkları gibi, hayatınızın bir alanını aydınlatacaktır. Daha çok duygu ve düşüncelerin fizik dünya da vücut bulmuş halidir aslında."

Ay’ın bulunduğu konum, astrolojik olarak sürgün ya da yabancı diye tanımladığımız standart dışı davranış modellerini anlatır.

Kendini duygusal güvende hissedememe, yeterince sevilmediğinin yansıması olarak karşımıza çıkar. Kişi bu alandaki boşluğunu iş hayatındaki başarısı, aldığı sorumlulukları, organizasyon yeteneği ve zamanlayıcıları, planlayıcıları iyi kullanarak kapatmaya çalışır.

Fakat bu yaklaşım ilk zamanlarda yeterli geliyor hissiyatı verse de günün sonunda duygusal olarak güvende olmayı tam olarak hissedemeyecektir.

Optimal kullanımı sağlamak için duygusal ihtiyaçlarımızı ve iş hayatındaki sorumluluklarımızın dengesini sağlamamız gerekir.

Oğlak burcu, sorumluluklarımızı, yasaları, yaptırımı zorunlu kuralları, zamanlayıcıları, işleyen sistemler, yönetim, yöneticiler, organizasyon, bilim ve teknoloji ve gelecek planlarını anlatır.

Ay’ın Güneş, Merkür ve Venüs’e karşıtlık halinde olması; ikili ilişkilerimizde, aile içi iletişimizde, işyeri ve yöneticiler, vatanımız, bizi yönetenler, yabancılarla ilgili konularda yaptırımlara, yasalara, sistemlere aykırı davranış şekilleri, sorumluluk alamama, iyi bir plan-organizasyon yapılmamasından kaynaklı bir takım konuların açığa çıkmasını, aydınlanmasına şahit olabiliriz.

Bu durum bizi sorumlu olduğumuz kişi ya da sistemlerle karşı karşıya kalmamıza neden olabilir.

Karşı karşıya kalma durumu seçim yapıp karar verme zorunluluğu getirecektir. Kişiler ya da kurumlar bu gibi durumlarda ringe çıkıp ilgili konunun sorumluluğunu alabilir ya da suçu bir başkasına atabilirler. Sorumluluk almamız gerekirken almadığımız durumlarda, yasal yaptırımlarla karşı karşıya kalınabilir.

Özetle bu dolunay;

Düzeltilmesi gereken, halının altına itilmiş, iş hayatı, ilişkiler, aile birliğimiz ve ülkemizle ilgili eksikliklerin, hataların açığa çıkacağı bu açığa çıkma durumuyla da bitişler, başlangıçlar, yeni kararlar almaya zorlanacağımız, sorumluluk almamız gereken davranış modelleri getirecektir.

Oğlak, Yengeç, Terazi ve Koç burçlarında gezegenleri olanlar ilgili ev konularında sorumluluk almak durumunda kalabilirler.

Farkındalık getirmesi dileğiyle, sevgiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.