SON DAKİKA
Hava Durumu

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetimine teşekkürler

Yazının Giriş Tarihi: 11.06.2022 09:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.06.2022 09:29

Kalite Birliği, gittiği her yerde destek ve ilgi gören bir sivil inisiyatif konumunda.

Basın mensubu bir arkadaşımızın "Şu an gündemde olan STK Kalite Birliği" sözleri, Kalite Birliği mensuplarına onur veriyor.

***

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ettik.

DOSAB Başkan Vekili Levent Eski, Kaliteşehribursa projesi ile ilgili sözleri ve destekleri ne kadar doğru bir yolda yürüdüğümüzün adeta tescili oldu.

İlk TSE belgeli sanayi kuruluşlarından birinin sahibi olan, kaliteyi bilen ve kalite ile ilgili sohbetlerinden haz aldığımız Levent Eski'nin, Kaliteşehribursa projesine önemli katkılarda bulunduğunu özellikle ifade etmek istiyoruz.

Kalite Birliği'nin bayrak kampanyasını ve 70 bin Türk bayrağını armağan etiğini duyduğunda ki memnuniyeti ve DOSAB'ın tüm caddelerinde bulunan tüm direklerde daima dalgalanan Türk bayraklarının varlığını ve Atatürk'ün resimlerinin daima asılı olduğunu ifade ettiğinde, aynı heyecanı bizler de (Prof.Dr. Erkan Işığıçok, Ferudun Baykara, Mehmet Uğur Özdeniz) hissettik.

Kaliteşehribursa projesine vermiş oldukları destekten ve milli ses vermelerinden dolayı, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür ediyoruz.

***

Hayırlı Olsun Sinan Sağlam

Geçmiş dönem Veteriner Hekimler Odası başkanı, şu an Türk Veteriner Hekimler Birliği Genel Sekreteri, arkadaşımız Sinan Sağlam'ın işyeri açılışına katıldık.

Kalabalık ve coşkulu açılışta söz alan Kalite Birliği Onursal Başkanımız Prof. Dr. Erkan Işığıçok, işyerinin hayırlı olması dilek ve temennilerinden sonra, Kaliteşehribursa  projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu ve Bursa'nın neden kalite şehri olduğunu açılışa katılanlara anlattı.

Kalite Birliği tarafından, Sinan Sağlam'a Kaliteşehribursa fermanı, Kaliteye Yolculuk kitabı ve şanlı Türk bayrağı armağan edildi...

Açılışa katılan Nilüfer Eski Belediye başkanı Mustafa Bozbey'in konuşmasında, Kaliteşehribursa vurgusu ve temiz kalitecileri selamlaması, Kalite Birliği mensupları için ayrı bir onurdu.

Açılışta, TSE'nin en namuslu, en ahlaklı ve en dürüst adamlarından biri olan can abim Osman Katipoğlu'nun  selamlarını bize ileten Türk Veteriner Hekimler Birliği Genel Başkanı Ali Eroğlu ile tanıştık, mutlu olduk...

Açılaşa katılanların tamamına yakınının projeden haberdar olduğunu görmek bizleri memnun etti.

Özellikle İşadamı Ahmet Selimoğlu'nun her ortamda kaliteşehribursa ismini kullanması, projeyi desteklemesi ve sürekli olarak gündemde tutması dolayısıyla, kendisine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz.

***

Teşekkürler Mustafa Bozbey

Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in misafiri olduk.

Kaliteşehribursa ve Milli Ses Ver Projelerini anlatırken sözümüzü kesti!

"Biliyorum" dedi.

 "Kalite Birliği'nin çalışmalarını takip ediyorum ve yürekten destekliyorum" diye ilave etti.

"Kaliteşehribursa projesi ayrıca anlamlı, Bursa için gerekli ve farkındalık oluşturacak olan bir proje.

Şehirlerin yarıştığı dünyamızda, Bursa'ya değer katacak olan ve marka değerini yükseltecek olan bu ismin kabul edilmesini, benimsenmesini diliyor ve her daim desteğe hazır olduğumu da ifade etmek istiyorum." diye de ilave etti.

Ziyarete iştirak eden Kalite Birliği ekibi, Mustafa Bozbey'e, Kaliteşehribursa fermenını, kaliteye Yolculuk kitabını ve şanlı Türk bayrağını armağan etti.

Destekleri için ve her ortamda Kaliteşehribursa ismini kullanacak olduğunu ifade ettiği için Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.