SON DAKİKA
Hava Durumu

Kalite Birliği, BUSİAD'da

Yazının Giriş Tarihi: 23.11.2022 09:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 09:14

Kalite Birliği olarak, BUSİAD  (Bursa Sanayici ve İşinsanları Derneği)  Başkanı Buğra Küçükkayalar'ı ziyaret ettik.

Kalite Birliği Onursal Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferudun Baykara, Tekin Çanga, Mehmet Uğur Özdeniz ile birlikte yapmış olduğumuz ziyarette, Kalite Birliği projeleri hakkında bilgiler verdik.

BUSİAD'ın yeni kurmuş olduğu komiteler hakkında bilgiler veren Başkan Küçükkayalar, Bursa'ya değer kazandırmaya devam ettiklerini, sanayi, tarım ve turizm potansiyelini arttırmak için sosyal sorumluluk üstlendiklerinin altını çizdi.

BUSİAD'ı biliriz, etkinliğinin farkındayız, çalışmalarını da yakından takip eden biri olarak ifade etmeliyiz ki, Bursa'nın BTSO'dan sonraki en etkin ve güçlü sivil inisiyatiflerinden biridir.

Başkan Küçükkalar'ı, Türkiye Prefabrik Birliği Başkanlığından tanırız. Milli hassasiyetlerine şahidiz ve milli belgelendirme kuruluşu olan TSE'nin de sevdalısı bir sanayicidir.

Başkanlığı döneminde TSE ile birlikte ortaklaşa yürüttüğü projeleri ayrı bir yazı konusu olarak ele almayı düşünüyoruz. TSE sevdasını açıkça ifade eden bir sanayicidir.

Bu özelliğinden dolayı da kendisine ayrı bir muhabbet duyarız. Başkanlığı döneminde BUSİAD'a önemli katkılar sağlayacağının mesajını aldığımızı ifade edelim. Ocak ayından itibaren yürüttüğü BUSİAD başkanlığında kendisine başarılar diliyoruz.

BUSİAD'da, Kalite Birliği'ni anlattık.

Kalite Birliği'nin yürütmüş olduğu projeleri ilgiyle dinleyen Başkan Küçükkayalar'dan, tebrik ve teşekkür aldığımızı ifade edelim.

Kaliteşehribursa Projesini de ilgiyle dinleyen ve bu konudaki desteklerini ifade eden BUSİAD Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Ve...

Kalite Birliği Başkanı olarak, toplantının başında ifade ettiğimiz sözlerle yazımızı bitirelim...

Dedik ki;

Sayın Başkanım,

BUSİAD'da her başkan değişiminde bizler bu binaya geliriz, projelerimizi anlatırız, büyük bir takdir ve ilgi görürüz, kapıya kadarda büyük bir memnuniyetle uğurlanırız ve giderken de bizlere, son cümle olarak da şu söylenir;

"Harika işler yapıyorsunuz, iyi ki varsınız, en kısa sürede tekrar görüşelim ve ortak projeler yürütelim!"

Sonra...

Sonrasını sormayın...

Sonrası olmaz, BUSİAD'da Kalite Birliği'nin adı bir daha anılmaz.

Biz buna alıştık!

İnşallah, sizler bu alışkanlığımızı bize unutturursunuz..."

Velhasıl sözün özü...

Kaliteşehribursa bizimdir...

BUSİAD bizimdir...

Biz kim miyiz?

Sadece Kaliteşehribursa'nin değil, bu güzel ülkenin, bağımsız, bağlantısız, amasız, lakinsiz, fakatsız, çıkarsız, menfaatsiz, siyasetin ve ticaretin dışında, temiz kalitecileriyiz.

Temiz kalitenin yılmaz savunucularıyız...

Az biraz da inatçıyız...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.