SON DAKİKA
Hava Durumu

Kent Konseyi Milli Ses Veriyor

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2022 11:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 11:36

Kalite Birliği, Kaliteşhribursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan'ı ziyaret etti.

Kalite Birliği Başkan Yardımcısı Ferudun Bakara, Eğitimcimiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Uğur Özdeniz ve BOTAŞ Güney Marmara Müdürü Alper Vergül ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduk.

Kaliteşehribursa'yı seven, bir dönem bu kadim şehre vekillik yapan, bu güzel şehir için projeler üretmeye, insan hayatına dokunmak için gayret sarf etmeye devam eden, Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan'a, Kalite Birliği projelerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Kaliteşehribursa Projesini alkışladığını ifade eden ve Milli Ses Ver Projesini dinleyince, özellikle "Bayrak solmasın, solan bayrak olmasın, bayrak soldurulmasın" mottosuyla yapmış olduğumuz, bayrak hediye etme işleminden duyduğu memnuniyetten mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

"2023 Yılı Milli Egemenlik Ve Kalite Yılı" projemizle ilgili salon taleplerimize "Tüm salonlarımız emrinizde" diyerek destek veren ve projede paydaşımız olmayı "ön koşulsuz" kabul eden Kaliteşehribursa Kent Konseyi  Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

2023 yılında yıl boyunca devam edecek olan, ücretsiz ve sertifikalı olan eğitimlerimiz, Merinos Atatürk KKM'de ve Kent Konseyi salonlarında da devam edecek.

Özellikle bir eğitimimize burada vurgu yapmak ve kontenjanın sınırlı olduğunu belirterek, LCV yapmanızı tavsiye ediyoruz.

22 - 26 Mayıs 2023'de, 5 gün devam edecek olan "Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Yetiştirme Programı" Kalite Birliği'nin vizyon projelerinden biridir ve 15 yıldır Uludağ Üniversitesinde uygulamakta olduğumuz "Kalite Ordusu" projesidir.

Bu proje de kaliteci yetiştiriyoruz.

Yapılan sınavdan geçerli not alanların istihdamına yardımcı oluyoruz, kısaca insan hayatına dokunmuyoruz, amiyane tabirle, müdahale ediyoruz, temiz kalitecileri ülkeye armağan ediyoruz...

"2023 Yılı Milli Egemenlik Ve Kalite Yılı" projesinin tanıtım toplantısını 21 Aralık 2022günü, Saat 13.30'da BTSO da gerçekleştireceğiz.

Bekleriz, gelin, görün ve bu ülkenin temiz kalitecilerinin bir yılı nasıl planladığına şahit olun, planlanan organizasyonların gerçekleşme oranını takip edin...

Kalite Birliği faaliyetlerine destek veren BOTAŞ Güney Marmara Müdürü Alper Vergül'e  teşekkür ediyoruz.

Kısaca...

Milli Ses verdiği için...

Bursa'nın, Kaliteşehribursa olması gerektiğine inandığı için...

"2023 Yılı Milli Egemenlik Ve Kalite Yılı" projesini desteklemekle kalmayıp, proje paydaşı olduğu için...

Kaliteşhribursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan'a teşekkür ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.