SON DAKİKA
Hava Durumu

Yağız Arslan’ın cemiyeti!

Yazının Giriş Tarihi: 02.06.2022 13:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.06.2022 02:52

Pandemi nedeniyle neredeyse iki yıldır düğün ve sünnet gibi cemiyetlere katılamıyorduk.

Salgın etkisini iyice yitirince, üstüne havalar da güzel gidince ertelenen birçok cemiyet, birer birer gerçekleştiriliyor.

İşte bu cemiyetlerden birisi de Mali Müşavir Özlem Daysalı ile siyaset dünyasının tanınan ismi Ferhat Daysalı’nın biricik oğulları Yağız’ın sünnet düğünüydü…

Bursa’nın yeni turistik konaklama tesislerinden biri olan Odunluk’taki Ramada Otel’de gerçekleştirilen sünnet cemiyeti, iş ve siyaset dünyasının birçok önemli ismini buluşturdu.

Kirveliğini iş insanı Emre İnan Ocak’ın  yaptığı Yağız’ın erkekliğe ilk adımı attığı bu mutlu günde; MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gülahmet Türk, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Elmas, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent karakoç, Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifleri Marmara Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı, BTSO eski Meclis Başkanı Burhan Vatan, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bulut’un yanı sıra çok sayıda davetli Özlem Daysalı-Ferhat Daysalı çiftinin heyecanına ortaklık etti.

Baba Ferhat Daysalı’nın MHP İl Başkan Yardımcılığının yanı sıra hem Ertuğrul Esnaf Kefalet Kooperatifi, hem de Boyacılar Odası Başkanlığı görevini yürütüyor olması, cemiyete ilgiyi artırdı. Yağız’ın cemiyetinde en büyük heyecan ve gururu ise torunlarının bu mutlu gününe şahitlik eden Muhlis-Ayser Güngör ile Cevdet-Türkan Daysalı yaşıyordu.

Bu arada Daysalı Ailesi’nin kökenlerinin serhat diyarı Kars olması nedeniyle sünnet cemiyeti bir kültür şölenine dönüştü. Kars yöresinin ezgileriyle renklenen cemiyette, Daysalı ve Güngör ailelerinin üyeleri meşhur halk oyunu Kafkas Atabarına girerek, davetlilere keyifli anlar yaşattılar. 

Davetlilerle tek tek ilgilenen Özlem-Ferhat Daysalı, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün konuklarına teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş

Ali Tayyar-Cansu Emreer

Bahri-Nermin Şarlı

Yağzın büyükbabası ve büyükannesi Cevdet-Türkan Daysalı

Nejla-Yusuf Uçar

Ekrem Senal-Ömer Asaf-Ahmet Eraslan

BTSO eski Meclis Başkanı Burhan Vatan

Gülen Göktaş

İlhan-Deha-Selçuk Güneş

İsmet Büyükataman Ferhat-Özlem-Yağız Arslan Daysalı

İbrahim-Handan Bulut

Yağız Arslan’ın kirvesi Emre İnan Ocak

Levent-Neslihan Gelen

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve eşi Nur Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gülahmet Türk, Kantinciler Odası Başkanı Özgün Güneş, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı

Yağız'ın Büyükannesi Ayfer- Dedesi Muhlis Güngör

Muhlis Kaya-Sabri Akgün-Yalçın Göktaş

Mehmet Yıldız-Musa Yılmaz

Musab-Mihrican Nur

Nevzat-Nuray Daysalı

Nihat Ceylan-Übeyt Işık

Nihat-Nalan Daysalı

Özcan-Gülsüm Taşçı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.