SON DAKİKA
Hava Durumu

Le Künefe Bursa'da açıldı

2019 yılında ilk şubesi ile gastronomi dünyasına merhaba diyen Le Künefe ikinci şubesini Ataevler Mahallesi Ata Bulvarı Durmazlar Kavşağı’nda açtı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Le Künefe Bursa'da açıldı

Le Künefe'nin ikini şubesinin açılışına, 22. dönem milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, Büyükşehir Belediye başkan vekili Fethi Yıldız  Nilüfer belediye başkanı Turgay Erdem, Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türk Egitim-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu, Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş, Bursa Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Aksu ve yoğun bir davetli grubu katıldı.


Açılışta konuşan gennç işletmeci Kutluay Mert Karakoç, malzemelerini tamamen membağından getirerek hazırladıkları künefenin müşterileri tarafından büyük beğeni topladığını ve Bursa'dan gelenlerin "Bu lezzet mutlaka Bursa'ya gelmeli" şeklindeki ısrarlarına kayıtsız kalamayararak Atabulvarı şubesini açmaya karar verdiklerini dile getirdi.  Karakoç ayrıca, Antep lezzetlerini Bursa'ya getirmek gibi bir iddiayla yola çıktıklarını ve gelen olumlu tepkilerden bunda da başarılı olduklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.