SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Bozbey CHP’den ‘Büyükşehir’e aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Bozbey, “Bursalıların sağlıklı, huzurlu, dirençli, adil ve güvenli bir kentte yaşayabilmesi için yola çıkıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2023 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 15:26
Kaynak: (Meriç BARUTCU)
Mustafa Bozbey CHP’den ‘Büyükşehir’e aday

Nilüfer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bursa Büyükşehir Belediye başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde uzun yıllar belediye başkanlığı yapan ve 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Bozbey, 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde Bursa Büyükşehir’e yeniden aday olduğunu açıkladı.

“Bursa’mızı ve Bursalımızı sahiplenmek için buradayız. Bir aradayız” diyerek konuşmasına başlayan Bozbey adaylık açıklamasında şunları söyledi:

"Bursa ve Bursalılar her şeyin en iyisine, en güzeline layık! Son beş yılda yaşadığı gerilemeyi hepimiz görüyoruz, hep birlikte yaşıyoruz. Değerlerimiz bir bir kaybolurken, dertlerimiz çığ gibi büyüyor! Artık bu gidişe bir dur demek gerekiyor. Bursalıların sağlıklı, huzurlu, dirençli, adil ve güvenli bir kentte yaşayabilmesi için yola çıkıyoruz. Bursa’da değişim zamanı. Bursa’da yönetim anlayışı değişecek, sonra her şey güzelleşecek. Bursa’da yönetim anlayışı değişecek, sonra herkes gülümseyecek."

Öte yandan, 2019’da yapılan yerel seçimlerde CHP'den aday gösterilen Mustafa Bozbey yüzde 47 oy alırken, Cumhur İttifakı'nın adayı Alinur Aktaş ise yüzde 49,6 oranında oy alarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Kaynak: (Meriç BARUTCU)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.