SON DAKİKA
Hava Durumu

Japonya'da yolcu uçağında bomba paniği

Japonya'da Narita Uluslararası Havalimanı'ndan havalanarak Fukuoka'ya giden bir yolcu uçağı, yapılan bomba ihbarı nedeniyle Aichi eyaletinde acil iniş yaptı. Yolcuların tahliyesi sırasında yaşanan panik anlarında ise 1 kişi hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2023 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2023 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Japonya'da yolcu uçağında bomba paniği

Japonya'da Tokyo'dan 142 kişi ile havalanan Avustralya merkezli havayolu şirketi JetStar'a ait bir yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. Emniyet ve havaalanı yetkililerinden edinilen bilgilere göre, yerel saatle 06.20 sıralarında Almanya'dan Narita Uluslararası Havalimanı'na yapılan İngilizce bir aramada, havalimanından kalkan JetStar uçağına bomba yerleştirildiği ihbarında bulunuldu. Varış noktası Fukuoa eyaleti olan yolcu uçağı, gelişmenin ardından saat 07.40'ta 2'si bebek 136 yolcusu ve 6 mürettebatı ile Aichi eyaletindeki Chubu Centrair Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolcular açılan şişme tahliye kaydıraklarıyla uçaktan çıkarken, yaşanan panik anlarında 1 kişinin hafif yaralandığı öğrenildi.

Patlayıcı maddeye rastlanmadı
Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle Chubu Centrair Uluslararası Havalimanı geçici olarak hava trafiğine kapatıldı. Uçakta yapılan ilk incelemelerde ise patlayıcı maddeye rastlanmazken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.