SON DAKİKA
Hava Durumu

Kıvanç Tatlıtuğ'dan anlamlı dövme

Aile dizisiyle televizyon ekranlarına hızlı bir dönüş yapan Kıvanç Tatlıtuğ, dizide Aslan Soykan karakterine hayat veriyor. Yakışıklı oyuncu, ailesine verdiği değerle de oldukça konuşuluyor. Son olarak eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe'nin doğum tarihlerini koluna dövme yaptıran Kıvanç Tatlıtuğ'un anlamlı dövmesi herkesi kendine hayran bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Kıvanç Tatlıtuğ'dan anlamlı dövme

Kıvanç Tatlıtuğ, Aile dizisiyle televizyon ekranlarına hızlı bir dönüş yaptı. Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı dizide Aslan Soykan karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, ailesine verdiği değerle de oldukça konuşuluyor.

Romantizmi ile adından devamlı olarak söz ettiren Tatlıtuğ, bu kez de vücuduna yaptığı dövme gündem oldu. Başak Dizer ile oğlu Kurt Efe'nin doğum tarihlerini koluna yazdırdı.

whatsapp-image-2022-11-05-at-2-35-43-pm.jpeg

DÖVMELERİ ÇOK KONUŞULUYOR

Başarılı oyuncu, vücuduna yaptırdığı dövmelerle de gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce oğlu Kurt Efe'nin elini dövme yaptıran oyuncu, daha sonra da yine elindeki gül dövmesiyle dikkat çekmiş ve ' Anlamı bende gizli kalsın' demişti.

640xauto-1.webp

2. Sayfa'nın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, vücudunu dövmeyle kaplatmaya karar verdi. Oyuncu, deniz altı canlılarının yanı sıra eşi ve oğlunun doğum tarihlerini de pusula olarak dövme yaptırdı.

640xauto-2.webp

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.