SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Aslan'dan Başkan Aykurt'a tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Orhaneli İlçe Başkanı Yaşar Aslan, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt'un "Kılıçdaroğlu'nun adını duyunca gülesim geliyor çünkü o bir komedyen" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2023 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
CHP'li Aslan'dan Başkan Aykurt'a tepki

Orhaneli halkının gönlünde yer edebilmenin yolunun hizmetten geçtiğini hatırlatan Aslan, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimde ak kara ortaya çıkacak. Ali Aykurt'un güvendiği dağlara şimdiden kar yağmaya başladı. O hakaretini kendisine o zaman hatırlatacağız. Hadsizliğin gereği yok. AKP iktidarı döneminde yapılmayan hizmetleri saymaya kalksak, saatlerimizi alır. Hem hizmet vermiyorlar hem de hizmet için yola çıkanları aşağılamaya kalkışıyorlar" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Orhaneli İlçe Başkanı Yaşar Aslan sözlerini şöyle tamamladı:

"Dünya lideri dedikleri kişi Habur'daki çadır tiyatrosunu kuran kişi değil mi? Unuttuk mu çadır mahkemelerini? Dünya lideri dedikleri kişi askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde ABD'ye nota verilmesini isteyenlere 'Müzik notası mı vereceğiz?' cevabını veren kişi değil mi? Dünya lideri görmek isteyen varsa, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun icraatlarına bakınca, gerçek lider nasıl olur, göreceklerdir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.