SON DAKİKA
Hava Durumu

İş insanı Mirza Parlakyiğit'e yılın en iyi girişimcisi ödülü!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Oryapark Crown Plaza’da gerçekleşen ve 45 kategoride 70 ayrı sektörde iş insanı ile girişimcinin ödüllendirildiği törende, Mirbey Group Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Parlakyiğit, 'Yılın en iyi girişimci iş adamı' ödülüne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2023 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2023 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İş insanı Mirza Parlakyiğit'e yılın en iyi girişimcisi ödülü!

4. Uluslararası Kalite Ödülleri, 18 Ocak’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu ünlü isimler Özlem Yıldız ve Doğancan Özadlı’nın yaptığı gecede birçok yatırımcı ve girişimci iş adamı farklı alanlardaki ödüllerin sahibi oldu. 3 yıldır başarı ödüllerine layık görülen Mirbey Group Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Parlakyiğit, bu sene de “Yılın en iyi girişimci iş adamı” ödülün sahibi oldu.

“İnovatif projelerle büyümeye devam ediyoruz”

Büyüyen ve istihdamını arttıran inovatif projeleriyle, birbirinden farklı 7 sektörde faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Mirbey Group Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Parlakyiğit, savunma sanayisinden kozmetiğe, enerjiden, otomotive kadar birçok farklı alanda yatırım ve projelerini sürdürdüklerini söyledi. Bu yıl da Uluslararası Kalite Ödülleri’nde kendisine yer verilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Parlakyiğit, “Bu yıl ihracat yaptığımız ülke sayısını 57'ye yükselttik. Farklı sektörlerdeki yatırım ve girişimlerimizle, ülke ekonomisine de değer katmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Ödül töreninde ayrıca yılın en başarılı içecek markası Juss Meyve Suları adına Oğuz Gıda CEO’su Enes Örer, Rheinpack Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çolakoğlu gibi iş insanlarına da ödülleri verildi.

Ünlü sanatçı Burcu Güneş’in sahne aldığı gecede Ekin Uzunlar, İclal Aydın gibi ünlü isimler de yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.