SON DAKİKA
Hava Durumu

Messi - Ronaldo fotoğrafının bedeli

Sadece yakın dönemin değil, futbol tarihinin en büyük rekabetlerinden birini yaşatan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun birlikte verdikleri poz gündemden düşmüyor! Sadece 30 dakikada 10 milyonun üzerinde beğeni alan bu fotoğrafın maliyeti de belli oldu

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Messi - Ronaldo fotoğrafının bedeli

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nda henüz sahne almasa da ikisinin fotoğrafı gündemden düşmüyor. Lüks giyim markası Louis Vuitton'un reklam çekimi için kamera karşısına geçen ikilinin fotoğrafı kısa süre içerisinde viral oldu.

Instagram'da 499 milyon takipçili Ronaldo'nun ve 375 milyon takipçili Messi'nin paylaştığı fotoğraf 30 dakikalık dilimde 10 milyonun üzerinde beğeni aldı. Ünlü Amerikan fotoğrafçı Annie Leibovitz'in çektiği satranç karesi, yaklaşık 4 milyon 300 bin dolara mal oldu.

Ronaldo'nun Instagram'daki bir post için 2,4 milyon dolar, Messi'nin ise 1,7 milyon dolar aldığı beliritldi.

2019'DA MARADONA, ZIDANE VE PELE LANGIRT OYNAMIŞTI

Louis Vuitton, 2010'da da benzer bir reklam kampanyası için futbolun üç efsane ismini bir araya getirmişti. 10 numaralı formayla futbol tarihine geçen Pele, Maradona ve Zidane, 9 Mart’ta tipik bir Madrid barı olan Café Maravillas’ta kamera karşısına geçerken yeşil sahalardaki rekabetlerini langırt masasına taşımışlardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.