SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Partili Kılıç: Seçimin galibi milletimiz oldu

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, seçim bölgesindeki ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk olarak AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ahmet Kılıç, İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
AK Partili Kılıç: Seçimin galibi milletimiz oldu

Konuşmasında, “40 günlük propaganda süreci boyunca milletimize geleceğin güçlü Türkiye'sini anlattık. Bu seçimin galibi milletimiz oldu” diyen AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

14 Mayıs seçim çalışmaları sırasında AK Parti’nin 21 yılda yaptığı eserlerden bahsettiklerini, hizmetleri anlattıklarını ifade eden Vekil Kılıç şunları söyledi:

“Bizim odak noktamızda ve siyasetimizin merkezinde, hizmet ile eser siyaseti var.  Milletimize otoyollarımızdan, okullarımızdan, köprülerimizden, havalimanlarımızdan, TOGG’tan, Hürkuş’tan, TCG Anadolu Gemisi’nden, Karadeniz’de çıkan doğalgazımızdan ve terörden arındırılan Gabar’daki petrolden bahsettik. Türkiye'yi geleceğin dünyasında daha güçlü kılmak için neler yaptığımızı ve neler yapacağımızdan bahsettik. Muhalefet ise sadece bir kalp işareti yaparak boş söylemlerle bu millete hiçbir şey gösteremedi. Bu millete samimiyet sağlayamadı ve milletimizin kalbine kalp işareti göstererek giremedi.”

Sözlerini “Çeşitli manipülasyonlara ve algı operasyonlarına rağmen milletimiz kaset, kumpas ve şantaj siyasetine prim vermedi” diyerek sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Milletimiz masa başı anketlere prim vermedi, yine milletimiz sosyal medya şaklabanlarına kesinlikle geçit vermedi. AK Parti teşkilatlarımızın da gayretleriyle güzel bir seçim çalışmasını Türkiye'de de, Bursa'da da hayata geçirdik ve 14 Mayıs'ta güzel bir seçimin ilk turunu gerçekleştirdik. İnanıyoruz ki, 28 Mayıs'ta da sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek bir oyla Türkiye'nin geleceğine doğru giden bu yolda liderliğini bir kez daha tescilleyecektir” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç teşkilat ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.