SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gürkan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Başkan Gürkan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Gürkan, yazılı olarak yayınladığı mesajında basın mensuplarının haber vermenin ve haber duyurmanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında günlük hayatın vazgeçilmez mesleğini icra ettiğini belirtti.

Mesai mefhumu gözetmeksizin, türlü zorluklara rağmen görevlerini icra eden basın mensuplarının vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşıladığını ifade eden Gürkan, “Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla da demokrasinin temel unsurlarından biridir. İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen gazeteciler her zaman toplumun gözü, kulağı ve sesi olarak kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda bir köprü görevi görmektedirler. Bu bağlamda; ekonomik, sosyal ve kültürel olarak Bursamızın daha da gelişmesi ve tanıtımı için gerçekleştirilen tüm çalışmalara yerel basınımızın katkısı oldukça büyüktür.

Bizler de 20 yıldır Türkiye’nin güçlü geleceğini ilmek ilmek işleyen AK Parti ailesinin mensupları olarak her alanda olduğu gibi basınımızın güçlenmesi, medya temsilcilerimizin ve çalışanlarımızın işlerini kolaylaştırmak, günümüz şartlarına göre refah seviyelerini yükseltmek için gerekli tüm adımları atıyoruz ve atmaya da devam devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle basın etik ve ahlakı doğrultusunda objektif, tarafsız ve doğru bir şekilde görevlerini yerine getiren tüm değerli basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü’ kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.