SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gürkan ilçe teşkilatları ile istişarelerini sürdürüyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, teşkilatları ile düzenli aralıklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Burada konuşan Başkan Gürkan, “AK Parti Bursa Teşkilatları, her zaman olduğu gibi Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun da lokomotifi olacaktır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Başkan Gürkan ilçe teşkilatları ile istişarelerini sürdürüyor

AK Parti Osmangazi İlçe üç kademe yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Gürkan, ilçe teşkilatlarının çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti il başkan yardımcıları ve yöneticilerinin yanı sıra ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Davut Gürkan, Osmangazi İlçesi’nin Bursa ve partileri için önemine vurgu yaptı. Başkan Gürkan, birçok ilden fazla nüfusu ve dinamik yapısı ile Bursa’nın merkezi konumundaki Osmangazi’nin, demografik özellikleri ile adeta Bursa’nın ve Türkiye’nin bir yansıması olduğunu ifade etti.

Osmangazi İlçe Halkı’nın partilerinin kuruluşundan bu yana teşkilatlarının en önemli destekçilerinden olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Bursa’mızın kalbi, Osmanlı’nın yaşayan yadigârı Osmangazi’mizden sandıklara yansıyan her oy her alanda güçlü Türkiye hedeflerimize giden yolda bize güç veriyor” dedi.

Davut Gürkan, Osmangazi Teşkilatlarının da her dönemde bu bilinç ve sorumlulukla çalıştıklarını ifade ederek, “Osmangazi İlçe Teşkilatlarımız, geçtiğimiz haftalarda Milletvekillerimiz ve teşkilat üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa’ ziyaretlerimizde de her zaman olduğu gibi örnek bir çalışma sergiledi. Ziyaretlerimizde ve tüm çalışmalarımızda bizlere güç veren tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Şimdi ise Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye’nin Yüzyılı vizyonumuzla hedeflerimiz yolunda adımlarımızı sıklaştırma ve güçlendirme zamanıdır. Bursa teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi bu yolda da partimizin lokomotifi konumunda olacağımıza, her zaman olduğu gibi örnek işlere imza atacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.