SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da medreseye dadanan hırsızlara operasyon

Bursa'da bir medresenin kurşun levhalarını çalan hırsızlar gece kartalları tarafından yakalanırken, bir evden plazma çalan hırsız 5 saat sonra yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Bursa'da medreseye dadanan hırsızlara operasyon

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesinde bulunan Beyazıt Paşa Medresesinin kurşun kaplama çatı levhalarını çalan hırsızlara karşı gece kartalları önlem aldı. Medresenin etrafında pusuya yatan ekipler hırsızların tekrar gelip levaları sökmeye çalıştığı sırada Ş.A. ve B.D.'yi suç üstü yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından teslim alınan ve emniyetteki işlemeleri tamamlanan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Plazmayı çalarken güvenlik kamerasına yakalandı
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Kaynar Sokakta bulunan apartmanda daireye giren hırsız plazmayı çalarak gözden kayboldu. Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüpheli Ö.S.'yi 5 saat sonra yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.


Çalıntı olan plazma ise sahibine teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.