SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da sahte içkiden can kaybı 5’e yükseldi

Bursa'da sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılanların sayısı 5'e yükseldi. 2 kişi taburcu edilirken, 7 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Bursa’da sahte içkiden can kaybı 5’e yükseldi

Bursa'da geçtiğimiz gün merkez Yıldırım ilçesinde zehirlenme belirtisiyle hastaneye kaldırılan Şakir Çelik (56)' nın sahte içkiden zehirlendiği öğrenildi. Ardından Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K.(56), Bülent D.(44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriye uyruklu Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. da aynı şikayetle Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Şakir Çelik, Erol Oktay, Fuat İşcen, Necip Cece ve Mahmut Akça doktorların yapılan tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Hastanede tedavisi devam eden hastalardan Fatih U. ve Murat K. taburcu edilirken, tedavi gören 7 kişiden 2'sinin sağlık durumunun ciddiyetinin koruduğu öğrenildi.

2 şüpheli tutuklandı
Olayın ardından harekete geçen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Bursa'da sahte içki satışı yaptığını belirlediği 45 yaşındaki Raif A.'yı, İzmir Kaçakçılık ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise hem sahte içki üreten hem de piyasaya süren 47 yaşındaki O.Y.'yi gözaltına aldı.

Adliyeye çıkarılan 2 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.