SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da sıfır araç hırsızlığı!

Bursa’da Gemlik Serbest Bölge’de bir otomotiv firmasına ait sıfır kilometre minibüsü çalan zanlı, polis kovalamacası sonucu yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Bursa’da sıfır araç hırsızlığı!

Olay, Orhangazi’ye bağlı Çeltikçi Kavşağı’nda meydana geldi. Gemlik Serbest Bölge’de bir otomotiv firmasına ait park alanında bulunan sıfır kilometre minibüsün çalındığını belirleyen işletme sahipleri durumu polise bildirdi.

İhbarı alan polis ekipleri Gemlik’te aracı tespit etti ve yakalamak için çalışma başlattı. Araç bir süre sonra polise izini kaybettirdi. Daha sonra Gemlik Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Orhangazi yolunda aracı yeniden tespit edince peşine düştü. Polis ekipleri aracın trafik ışıklarında önünü keserek durdurdu.

KAPILARI AÇMAYINCA POLİS ARAÇ LASTİKLERİNE ATEŞ ETTİ

Polis ekipleri minibüsü çaldığı ileri sürülen Caner K.’den (29) kapıları açmasını istedi. Ancak kendini minibüse kilitleyen Caner K. aracın kapılarını açmayınca polis ekipleri zanlının kaçma ihtimaline karşı aracın lastiklerine ateş ederek patlattı.

Birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenilen Caner K. aracın kapılarını açınca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.