SON DAKİKA
Hava Durumu

Cevat Asa’dan CHP Gürsu’ya ziyaret

Milletvekilliği aday adaylığı için, CHP Bursa il başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Cevat Asa, yarın seçim olacakmış gibi, çalışmalarını olanca hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Cevat Asa’dan CHP Gürsu’ya ziyaret

Henüz seçim takvimi açıklanmamasına rağmen, ziyaretlerini aralıksız sürdüren Asa, CHP Gürsu ilçe başkanlığına da  ziyarette bulundu. İlçe başkanı Haşim Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Asa, görmüş olduğu ilgi karşısında memnundu.

Ziyarette bir konuşma yapan CHP İlçe başkanı Haşim Öztürk, “Biz bu partinin üyeleri olarak her zaman, örgütümüzün içerisinde mücadele eden, emek veren kişilerin aday olmasından yanayız. Sizlerde bu mücadelenin içerisinden gelen birisisiniz. Bu anlamda adaylığınız hayırlı olsun bizlere düşecek her konuda yanınızdayız. Sizlere aradığımız her zaman ulaştık, her talebimize olumlu cevap aldık. O bakımdan sizin gibi insanların meclise girmesi bizler için çok iyi olacaktır. Bu konuda da üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür eder, yolunuz açık olsun” dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili aday adayı Cevat Asa ise, “Ülkemizin geldiği durum ortadadır. Bu iktidardan, bu baskılı rejimden kurtulmak için gerekirse elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymak zorundayız. AKP iktidarına son verip, Cumhuriyetin ayarlarına yeniden dönmemizden başka da bir şansımız kalmamıştır. Bu seçimlerde sandıklara sahip çıkmamız gerekir. Sandık görevlileri bu seçimlerde çok büyük rol üstlenecektir. Seçimleri kazanmamızda en önemli rol onlara düşecektir. Bizler böylesine kutsal gördüğümüz bir yola çıkmış bulunmaktayız, sizlerin desteğine, örgütümüzün desteğine ihtiyacımız var. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir aileyiz. Bu aileyi artık iktidar yapmanın zamanı gelmiştir. Destekleriniz, hoşgörünüz ve misafirperverliğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.