SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu konserler ve sokak oyunlarıyla renkleniyor

Gürsulular, mahallelerinde düzenlenen etkinliklerde, konserler ve sokak oyunlarıyla keyifli anlar yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2022 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2022 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Gürsu konserler ve sokak oyunlarıyla renkleniyor

Gürsu Belediyesi’nin “Mahallemde Şenlik Var” sloganıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen konserler, çocuklar ve yetişkinler için düzenlenen sokak oyunları, Gürsu’nun mahallelerinde festival havası estiriyor.

 Bu hafta, Gürsu’nun İstiklal Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Parkı’nda düzenlenen etkinlik, mahalle sakinlerinin ve çocukların oynadığı oyunlarla renkli görüntülere sahne oldu.  

Konserler, yarışmalar, Hacivat Karagöz gösterileri, sokak oyunları etkinlikleri, söyleşiler, sihirbaz gösterileri ve ikramlarla dolu dolu gerçekleştirilen etkinlikte mahalle sakinleri doyasıya eğlenirken çocuklar da Hacivat Karagöz gösterisiyle neşe dolu anlar yaşadı.                     

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Her hafta bir mahallemizde düzenlediğimiz, hemşehrilerimizin ve çocuklarımızın günlerine renk katan etkinliklerimizle, onların alışılagelmiş hayat akışının biraz olsun dışına çıkmalarını, eğlenerek yenilenmelerini sağlamak istiyoruz. Çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin katılımıyla oynanan eski sokak oyunlarımızı gelecek nesillere aktarıyor ve oyunların keyfini yaşamalarını sağlıyoruz “ dedi.            

"Mahallemde Şenlik Var" programları, her hafta Gürsu’nun bir mahallesinde olmak üzere tüm mahallelerde gerçekleştirilmekte.



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.